Nemme kager med børn

I de her corona tider er der mange, som er “tvunget” til at blive hjemme, hvilket resulterer en masse tid sammen med familien, og børn, hvis man har det. Af den grund har jeg samlet en masse opskrifter til jer, der gerne vil hygge med jeres børn og lave noget sammen. Mit bedste bud på at lave noget sammen er selvfølgelig at lave kage, så derfor er hermed min liste på nemme kager med børn, der kan laves i de mange timer hjemme.

Både min kæreste og jeg er “buret” hjemme. Jeg løber lidt ture af og til og handler da også ind, men ellers bliver det ikke til meget. Mit studie er fortsat på hold, udover de undervisere der selv tager initiativ til at lave video-undervisning. Så ellers er det op til mig selv at få læst de anviste tekster til forelæsningerne – hvilket kan være lidt svært at motivere sig til uden en forelæsning at se frem til. Jeg må derfor også sige, at jeg bruger en del mere tid på min kageblog. Både til at få jeres tid til at blive “nemmere” med blogpost som disse, og også for at holde min blog igang. Jeg kan nemlig se, at der er rigtig mange aktive i disse tider – hvilket må betyde, at der er mange som gerne vil bage og hygge indendøre.

Jeg håber hermed at du får lidt inspiration til nemme kager med børn i køkkenet, hvor du kan aktivere dine børn samtidig med at i kan hygge jer sammen. Hvis du har forslag til andre kager, som du gerne ville se på bloggen, giv da gerne en kommentar – og så skal jeg se hvad jeg kan gøre 🙂

Følgende opskrifter er som nævnt forholdsvis nemme kager med børn:

Kardemomme snurrer:

Den første opskrift er en opskrift på nemme kardemommesnurrer, som giver den dejligste duft i hytten – jeg elsker kardemommesnurrer og det bedste er at de nemt kan fryses ned og tages op når lysten melder sig, HER ER OPSKRIFTEN!

Brownie med karamelchokolade:

Den anden opskrift jeg vil anbefale er en snasket og chokoladerig brownie med karamelchokolade. Brownien kan nemt laves og karamellen pyntes af børnene. 2 skeer i hænderne og så er det ellers bare fri leg! HER ER OPSKRIFTEN!

Kanelkage muffins med kaffe frosting:

Den tredje opskrift er på nogle små lækre kanelmuffins med kaffe frosting. Hvis dine børn endnu ikke er til kaffesmagen, kan den nemt undlades. Det sjove ved denne opskrift er, at dine børn kan få lov til at pynte deres egne muffins, som de selv skal spise! Hyggeligt og NEMT! HER ER OPSKRIFTEN!

Chocolate Chip Cookies:

Den fjerde opskrift er og bliver en af mine nemmeste og lækreste opskrifter, nemlig Cookies! Cookies kan laves af alle aldre. Børnene kan hjælpe med at tilsætte alle ingredienserne og til sidst forme kugler af cookie dej. Den letteste og festlige, hvis du tilsætter farvet krymmel, hvilket dine børn helt sikker vil synes om! HER ER OPSKRIFTEN!

Banankage med karamel og frosting:

Den femte og lækre kage er selvfølgelig en banankage. En af de nemme kager med børn, hvor børnene nem kan være med til at piske æggesnapsen, mose bananerne, blande mel og bagepulver mm. Opskriften kræver ikke længe før der er stablet en lækker banankage på benene til eftermiddagshyggen! Hvis du vil holde opskriften simpel, kan du undvære karamel og frosting – men det smager altså godt! Og så kan dine børn også sprøjte møster med frostingen?! HER ER OPSKRIFTEN!

2 thoughts on “Nemme kager med børn

  1. God ide med ideer til børn – der er brug for aktivering i øjeblikket. Og vi har brug for noget sødt at styrke os på. 🙂

    1. Tak for det Lone 🙂
      Ja jeg tænkte det måtte være på sin plads at hjælpe hinanden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *