Sommerkager og treats

Sommerkager

Mandeltærte med jordbærchokoladeSommeren nærmer sig, og det betyder en masse sommerlige kager og søde desserter. Når sommeren nærmer sig, begynder jeg at tænke i tærter og lette søde og syrlige tærter. Sommerkager? Ja tak, og jeg har en masse bud!

Nedenfor vil jeg henvise til en masse sommerlige kager og tærter, som bestemt er værd at tage et kig på!

 

Sommerkager

Den første og skønneste kage vi ikke kan komme udenfor, er selvfølgelig en jordbærtærte! Hvem elsker ikke jordbærtærte med en god vaniljecreme og god chokolade! Mums! For mig er det en dessert/kage som er definitionen på sommer!

Den bedste jordbærtærte

Jordbærtærte

 

Den næste kage jeg vil anbefale er en rabarberlagkage med marcipan og smørcreme. Rabarberlagkagen er en perfekt sommerkage som kan bruges både til eftermiddagskage og kagen til dessert. Rabarber er en fantastisk ingrediens, da den både tilføjer sødme og syre til en kage eller tærte.

Rabarberlagkage med smørcreme

Rabarberkage

 

Følgende kage er en tærte med en jordbærchokolade. En jordbærchokolade der er lavet på en jordbærgrød og hvid chokolade. Denne tærte synger af sommer og sol! Tærten er simpel og så smager den bare SÅ godt!

Mandeltærte med jordbærchokolade

Mandeltærte med jordbærchokolade

 

En treat der er lig med sommer for mig er S’mores! Den amerikanske treat også kendt som kiks med grillede skumfiduser og chokolade i midten. Disse lækre s’mores er lavet på hjemmelavede grovkiks som giver en ekstra sprød lille treat! Prøv dem næste gang du skal hygge omkring et hyggeligt bål!

Hjemmelavet s’mores

img_6070

 

Når sommeren er ved at lakke mod enden begynder en ny favorit hos mig – nemlig blåbær! Blåbær er skønne til hvilken som helst kage, hvis du spørger mig! Denne kage er lavet på en tærtebund, en creme med mascarpone og friske blåbær på toppen. Denne tærte ryger direkte ind under kategorien sommerkager. En rigtig sommertærte!

Blåbærtærte med mascarponecreme

Blåbærtærte

 

Når kalenderen betyder sommer, hungrer min krop efter hjemmelavet is! Denne is er en frisk og syrlig solbæris, som både smager godt og er nem at lave. Isen kræver ikke en ismaskine for at den bliver blød. Isen er perfekt på en dejlig sommerdag!

Syndig hjemmelavet solbær is

Syndig-solbæris

 

Man kan ikke gå gennem en sommer uden at have lavet en cheesecake, hvis du spørger mig! Denne cheesecake er en bagt cheesecake, og min favorit! Jeg elsker cheesecake og har spist mine både i Danmark og på Cheesecake Factory i USA. MUMS! Denne cheesecake kan toppes med hvilken som helst pynt eller bær, lige det du synes passer! Lækkert, ikke?

Verdens bedste cheesecake

img_5834

 

På bloggen kan du selvfølgelig finde en masse andre kager, det er bare at søge løs!

 

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *