Mine ynglings køkkenredskaber og køkkenmaskiner

Reklamelinks er markeret med*.

Flere har efterspurgt et indlæg om mine ynglings køkkenredskaber og køkkenmaskiner og hvor jeg køber dem henne. Jeg har selvfølgelig en masse ynglings køkkenmaskiner og nyder at bruge og anvende disse dagligt i min kagebagning. Dette er udelukkende min mening jeg deler og fordi jeg elsker mine køkkenredskaber og køkkenmaskiner. Nogle af mine maskiner og redskaber vælger jeg at købe i den dyre ende, fordi jeg ved, at de bare kan det, jeg skal bruge dem til, men andre af mine redskaber kan lige så godt være den billigste på hylden.

Mine ynglings køkkenredskaber og køkkenmaskiner :

Kenwood – ynglings køkkenmaskiner:

En maskine som jeg ikke kan undvære er min elskede Kenwood, virkelig min ynglings køkkenmaskine. Den bliver dagligt brugt til både brød og kagedeje for ikke at glemme i mit salte køkken. Min Kenwood følger mig i tykt og tyndt og det bedste ved det hele er at den bare holder. Min maskine har jeg arvet fra min mor. Hun fik den da hun var i start tyverne, så ja den er hvertfald 30 år gammel og den kører stadig lige så godt! Jeg kan derfor på det varmeste anbefale at investere i en Kenwood, da den bare holder! Hvis du ønsker at bruge den til en masse brød, så skal den helst have en del vat for at kunne holde til det daglige bageri. Jeg vil anbefale at købe en med mindst 1200W og gerne mere, hvis du satser på massere af brødbagning. Kenwood maskinen kan købes HER*

img_7326

Vaffeljern:

Jeg har to slags vaffeljern. Både et med hjerter og et der laver store tykke belgiske vafler. Jeg kan godt lide at veksle lidt med udseende og vaflernes type. Mit Hjerteformede vaffeljern er et ganske simpelt et fra OBH Nordica, hvilket fungerer super godt. Mit vaffeljern til belgiske vafler er det billigeste fra LIDL, da de kørte med en køkkenserie. For mig fungere dette “billige” vaffeljern lige så godt som hvis jeg havde investeret mange flere penge i det. Mit vaffeljern minder om det nederste billede, enkel og simpel. Vaffeljernene bruger jeg flittigt lige nu i denne vaffeltrend som summer rundt i verdenen. Men vafler er da også skønne! Bud på fine vaffeljern kan findes HER*

Mine ynglings vaffelopskrifter kan du finde HER og HER

Billedresultat for vaffeljern obh

Silikone forme:

Disse silikoneforme i forskellige størrelser og former er anvendelige i mange kager og desserter og gør det let at slippe fantasien løs i kagebagningen. Jeg bruger dem ofte til at støbe mousser i, de såkaldte moussebomber, der så fint kan sættes på kager efterfølgende. Så hvis du ser en af mine kager med en halvkugleform på toppen, så ved du hvilken form jeg har brugt til at støbe dem i. Silikoneformene kan købes HER*

Opskrifter hvor jeg har brugt silikoneforme kan du finde HER og HER

Halvkugle silikoneform 4 cm.

Magimix food processor:

En af mine ynglings køkkenredskaber og køkkenmaskiner er denne lækre foodprocessor. Magimix food processor er den bedste foodprocessor jeg har ejet til dato. Den er så kraftig, at alt kan blive blendet til den blødeste masse uden at den bliver varm eller kører træt, hvilket jeg har oplevet andre mindre foodprocessorer gør. Min magimix foodprocessor er købt hos  Whiteaway, hvor der var hurtig levering. Maskinen er i den lidt høje ende ca. 2500 kr, men jeg vil klar sige det er pengene værd. Den leverer altså bare nogle kræfter, som ikke svigter, og den kan købes HER*.

Opskrifter hvor jeg har brugt denne maskine kan du finde HER og HER

Product image

Kagefolie / Kageplast:

Et redskab jeg ofte bruger når jeg støber kager med mousser, islagkager mm er denne kagefolie. Kagefolie kan blandt andet bruges i springforme og til chokoladepynt. Jeg bruger altid denne høje kagefolie af 10 cm, da den gør kagemulighederne lidt større. Vær dog OBS på at denne kagefolie ikke må komme i ovnen, men er god til at støbe kager med der skal på køl eller frys.

Kagefolien kan købes HER*

Opskrifter hvor jeg har brugt kagefolie/kageplast kan findes HER og HER

Håndmikser / OBH:

En håndmikser er bestemt også en af mine ynglings køkkenredskaber og køkkenmaskiner. Jeg bruger ofte min håndmikser når jeg skal piske to ting på samme tid. Min håndmikser er fra OBH Nordica og den kører bare derudaf. Jeg har valgt denne håndmikser, fordi dens piskeris er brede og ikke de der tynde tråde. De brede piskeris gør, at masserne bliver pisket meget hurtigere, hvis du spørger mig. Denne håndmikser er en billig en af slagsen, da den ikke koster maks 300 kr. Jeg vil sige at den kan det den skal, og min har holdt længe uden der har været det mindste. Håndmikseren kan købes HER.

Køkkenmaskiner

Fandt du noget inspiration? Jeg kunne faktisk blive ved med at nævne ting fra mit køkken som jeg enten bruger dagligt eller ikke kan undvære for ikke at glemme ting jeg ønsker mig! Kunne du tænke dig en liste med køkkenmaskiner og køkkenredskaber jeg ønsker mig, som inspiration til dine egne ønsker? Hvis ja, så kommenter gerne nedenfor eller send en mail.

2 thoughts on “Mine ynglings køkkenredskaber og køkkenmaskiner

  1. Du laver sådan nogle flotte ting! Jeg har kun fulgt med i et par uger, men jeg har set du tit laver sådan nogle ovale og lidt spidse kugler, der næsten er lidt trekantede i formen. Hvordan laver man dem? Er det noget du tidligere har skrevet om? For det ser bare SÅ flot ud ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *