Græskarpandekager med massere af smag

Græskarpandekager

Uret er sat tilbage og det bliver hurtigere mørkt udenfor. Dagen i dag er en mørk dag, det er nemlig halloween. Og hvorfor ikke sidde indenfor og hygge med tændte stearinlys og lækre græskarpandekager. Jeg foretrækker at bruge græskar i mad frem for som pynt (sådan er det at bo i lejlighed). Denne opskrift på græskarpandekager er lavet med en masse efterårssmag og tager ikke længe at bikse sammen. Så hvorfor ikke forkæle dine nærmeste i eftermiddag eller i aften med disse lækre græskarpandekager. Eller måske de skal gives til søde børn der banker på døren i dag – den amerikanske tradition til halloween “trick or treat”. Jeg ved ikke med dig, men jeg skal hvertfald igang med græskarpandekagerne. Her er opskriften:

Ingredienser for græskarpandekager:

(12 stk)

  • 3 æg
  • 3 spsk sukker
  • 1,5 dl mælk
  • 3 tsk kanel
  • 1 tsk vanilje
  • 2 tsk bagepulver
  • 250 g mel
  • 0,5 dl olie
  • 200 g græskar puree (ca. 1/2 hokkaido græskar – opskriften på græskar puree finder du her)

 

Fremgangsmåde:

  1. Bland æg, sukker, olie og mælk i en skål.
  2. Bland alt tørre i en anden skål.
  3. Bland græskarpuree med æggemassen og rør rundt.
  4. Miks alt det tørre ned i det våde og rør rundt.
  5. Varm en pande med olie og steg pandekagerne.
  6. Server med sirup eller andet lækkert!

Velbekomme!

Græskarpandekager img_6517 img_6518

 

2 thoughts on “Græskarpandekager med massere af smag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *