Pumpkin spice snegle med cream cheese frosting

Samarbejde med Svansø. Efteråret er her, og det betyder græskar. Græskar sammen med kage. Disse er pumpkin Spice snegle med cream cheese frosting. Små lækre snegle fyldt med god pumpkin Spice, et miks af bl.a. Kardemomme, kanel, nelliker og ingefær. Sneglene er smurt med en blød remonce med krydderierne i, og drysset med revet græskar som giver ekstra fugt til de færdige pumpkin Spice snegle. Sneglene er til sidst toppet med en cremet frosting af flødeost, flormelis og citron, som giver friskes til sneglene.

Sneglene er fyldt med valnødder og toppet med græskarkerner fra Svansø, hvilket giver en dejlig sprødhed til sneglene. Valnødderne er drysset inden i sneglene og græskarkernerne er vendt i en karamel som sprød topping til den cremet frosting.

Opskriften kan laves på under 2,5 timer inklusiv hæve og bagetid fra sneglene æltes til de sættes på kagetallerknen helt lune til at blive spist.

Ingredienser til pumpkin spice snegle med cream cheese frosting:

Antal: 18 stk (2 forme med 9 stk bagt sammen)
Sværhedsgrad: Let

Gærdej:
  • 25 g gær
  • 2,5 dl letmælk
  • 1 æg
  • 1,5 spsk sukker
  • 450 g mel
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk ingefær
  • 1/2 tsk allehånde
  • 1/2 tsk kardemomme
  • 1/2 tsk nellike
  • 1/4 tsk muskat
  • 1/4 tsk salt
  • 50 g smør
Remonce:
  • 150 g smør
  • 80 g brun farin
  • 70 g sukker
  • 2 tsk kanel
  • 1/2 tsk muskat
  • 1 tsk ingefær
  • 1 tsk allehånde
  • 1/2 tsk nellike
  • 1 tsk kardemomme
  • 160 g revet hokkaido græskar (uden skræl)
  • 50 g hakkede Valnødder (Svansø)
Græskar crisp:
  • 50 g rørsukker (Svansø)
  • 50 g Græskarkerner (Svansø)
Cream Cheese Frosting:
  • 200 g neutral flødeost (jeg bruger altid Philidelphia)
  • 100 g flormelis
  • Citronskal og saft (smag til – jeg brugte ca. 1 tsk revet citronskal og 1 tsk saft)

Fremgangsmåde til Punpkin spice snegle med cream cheese frosting:

Gærdej:
  1. Opløs gær i mælken og tilsæt sukker og æg
  2. Tilsæt først 300 g mel og rør dejen til den er meget blød
  3. Tilsæt derefter de resterende 150 gram inklusiv alle krydderier og salt
  4. Rør dejen til den samler sig og tilsæt derefter smør i tern
  5. Ælt dejen til den slipper kanterne og smør er fordelt
  6. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i 1 time
  7. Imens kan remonce og græskar crisp laves
Remonce:
  1. Bland smør, brun farin, sukker og krydderier med en gaffel til det er helt blandet sammen
  2. Lad den derefter hvile ved stuetemperatur, til den skal anvendes på den udrullede dej
Græskar crisp:
  1. Smelt sukker på en pande
  2. Tilsæt græskarkerner og rør rundt
  3. Hæld massen på et stykke bagepapir og lad det køle af
  4. Knæk/hak det fra hinanden og sæt det klar som pynt oven på cream cheese frostingen
Samling og bagning af pumpkin spice snegle:
  1. Rul dejen ud til en rektangel
  2. Smør remonce ud på dejen
  3. Drys med revet græskar, valnødder og græskarkerner
  4. Rul dejen sammen til en pølse
  5. Skær pølsen i skiver i 3 cm tykkelse og placer i en bageform
  6. Placer sneglene med 0,5 cm afstand fra hinanden
  7. Lad dem hæve i 20 minutter
  8. Bag dem ved 190 grader i 15-17 minutter til gyldne
  9. Afkøl og beklæd med cream cheese frosting
Cream cheese frosting:
  1. Bland flødeost, flormelis citronskal og saft i en skål til en tyk frosting
  2. Smør frostng oven på de lune pumpkin spice snegle og drys med græskar crisp
  3. Server med det samme

Velbekomme!

Er du også helt vild med græskar og pumpkin spice? Så skal du prøve disse lækre græskarpandekager HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *