Pandekage dags guide

Spinatpandekager

I dag er det pandekagedag og det skal selvfølgelig fejres med en masse pandekager, hvis du spørger mig! Jeg vil derfor i den forbindelse linke til alle mine pandekageopskrifter, så du nemt kan lave pandekager i dag. Guiden indeholder både sunde og usunde pandekager.

Pandekager som både kan spises til morgenmad, frokost og som kan spises til dessert – endda pandekager med spinat i. Alle pandekagerne er vildt lækre og fortjener at blive lavet flere gange! For mig er en pandekage noget der kan spises til alle dagens måltider, og en “kage” som ligeså godt kan være sund som usund. Klik på linket neden for, og du vil komme ind til din pandekageopskrift.

Giv gerne en kommentar på hvilken slags pandekage der er dine ynglings og hvis du prøver nogle af disse opskrifter – jeg vil mægtigt gerne have inspiration til andre opskrifter jeg måske skal springe ud i. Så kom gerne med ønsker!

 

Søndags pandekager – klik her for at se opskriften

Søde og syndige pandekager hvor der ikke er sparet på sukkeret. Den perfekte pandekage til desserten eller eftermiddagshyggen. 

Pandekager

 

Pandekager med kirsebærcreme – klik her for at se opskriften

Den sunde pandekage uden mel og sukker. Denne er lavet på kun banan, æg og havregryn. Pandekagen egner sig derfor rigtig godt til morgenmad eller som en sund snack! 

Pandekager med kirsebærcreme

 

Spinatpandekage – klik her for at se opskriften

Spinatpandekager som både egner sig til det salte køkken men også kan bruges til den sundere dessert. Pandekagerne indeholder blendet spinat, hvilket giver denne fantastiske grønne farve! 

Spinatpandekager

 

Græskarpandekager – klik her for at se opskriften

Græskarpandekagen som indeholder en puree af græskar og en masse fantastiske krydderier. Pandekagen har en fantastisk krydret smag, og er perfekt til brunchen. 

Græskarpandekager

 

Choko pandekage – klik her for at se opskriften

Denne sunde pandekage er lavet på kun æg, banan og kakao. Chokopandekagen egner sig perfekt til morgenmaden eller til den sunde snack. 

Sund-choko-pandekage

 

Bananpandekage – klik her for at se opskriften

Denne bananpandekage er perfekt til det sunde alternativ. Pandekagen er skøn med god topping og er en perfekt sund snack. I opskriften får du linket til en æblemos der er skøn til pandekagen. 

Sund-pandekage-med-æg-og-banan

 

4 thoughts on “Pandekage dags guide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *