Vanedannende romkugler, trøfler...

Sunde spinatpandekager


Sunde-spinatpandekager

Der findes utallige måder at lave pandekager på. Søde, bananpandekager, grove og så findes der spinatpandekager! Pandekager hvor grønsagerne er gemt, og overhoved ikke smager af dem. Denne opskrift indeholder en masse spinat, som faver dem så fint! Spinatpandekagerne kan enten bruges som madpandekager, eller som dessert pandekager med marmelade og sukker! Det lyder måske mærkeligt med sukker og spinat, men det smager fantastisk! Prøv dem, de er super lette og hurtige at bikse sammen.

Ingredienser til spinatpandekager:

(9 store spinatpandekager)

  • 3 hele æg
  • 4 æggehvider
  • 2 store håndfulde skyllet og presset spinat
  • 3 dl mælk
  • 1/4 tsk salt
  • 1 dl grahamsmel
  • 1,5 dl havregryn
  • 3 dl hvedemel
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde til spinatpandekager:

  1. Blend alle ingredienser til en tynd flydende masse.
  2. Lad pandekagedejen stå og hvile i 15 minutter på køl.
  3. Opvarm en pande med olie, og steg pandekagerne.
  4. Spis dem enten som madpandekager eller søde dessert pandekager.

Velbekomme!

Sunde-spinatpandekager

Sunde-Spinatpandekager

Sunde-spinatpandekager

Sunde-spinatpandekager

 

   

2 kommentarer

  • Zitha Nim

    Hvor har det altså en lækker farve! Jeg er selv begyndt at spise mere spinat, så de her skal helt sikkert prøves, som en anden måde at få lidt mere grønt på!

    /Zitha Nim

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanedannende romkugler, trøfler...