Nemme dadelkugler med kun 4 ingredienser

Sunde dadelkugler

Nemme dadelkugler er for mig den perfekte sunde snack og et godt alternativ til kage. Det gode ved disse nemme dadelkugler er, at de kun indeholder 4 ingredienser, så de er simple og hurtige at lave. Dadelkuglerne indeholder kun hasselnødder, dadler, kokosolie og kokosmel, simpelt men så lækkert! Nemmere snack findes ikke, hvis du spørger mig. Kuglerne kan laves på meget kort tid, og så kan de opbevares på køl i en tæt bøtte.

Dadelkuglerne er super nemme at tage med på farten, eller til at hive frem fredag aften til det sundere alternativ til kage eller slik. Mums!

Ingredienser til nemme dadelkugler med kun 4 ingredienser:

(20-30 stk afhængig af størrelse)

 • 100 g hasselnødder
 • 300 g udstenet dadler
 • 1 spsk kokosolie
 • 50 g kokosmel
 • Kokosmel til rulning

Fremgangsmåde til nemme dadelkugler med kun 4 ingredienser:

 1. Blend hasselnødder fint
 2. Tilsæt dadler og kokosolie og blend videre til en blød masse
 3. Tilsæt til sidst kokosmelet og blend til massen samler sig til en konsistens der ikke er for klistret. Massen skal være blød, men den skal stadig kunne trilles til kugler
 4. Tril små dadelkugler og tril dem i kokosmel
 5. Opbevar i lufttæt dåse så længe de kan holde sig – de forsvinder nemlig hurtigt 🙂

Velbekomme!

elsker du også sunde snacks? Så skal du prøve Dadelkugler med smag af gulderodskage eller Dadelsnacks med chokolade! De er så lækre!

Husk du kan finde og følge mig på min Instagram profil @nannabroe, så går du ikke glip af nogle af alle de lækre kager og opskrifter.

img_7904 img_7905

2 thoughts on “Nemme dadelkugler med kun 4 ingredienser

 1. hejsa. Først og fremmest tak for god inspiration 🙂 ville blot høre hvor længe du mener de kan holde sig hvis de er på køl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *