Reklame for Callebaut.
Med julen for døren må der bages julekager. Herhjemme er der i år lavet en luksusversion af peberkager med chokolade. De er pyntet med ekstra chokolade hvilket giver den dejligste smag sammen med peberkager. Opskriften er super nem og tager ikke længe at lave. God bagning 🙂
Ingredienser til peberkager med chokolade:
Antal: To bageplader med kager
Sværhedsgrad: let
arbejdstid: 1,5-2 timer
- 150 g sukker
- 130 g smør (blødt)
- 1 tsk natron
- 1 tsk kardemomme
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk hvid peber
- 1 lille æg
- 300 g hvedemel
- 50 g mørk chokolade (Small baking drops fra Callebaut, reklame)
Chokoladepynt:
- 130 g Hvid chokolade (W2 fra Callebaut)
- Hvide Crispearls (Callebaut)
- Guldstøv
Fremgangsmåde:
- Pisk den bløde smør og sukker sammen
- Tilsæt ægget og pisk igen til flydende masse
- I en skål blandes alt det tørre, (hold gerne 50 g mel igen)
- Tilsæt det tørre smørblandingen og rør rundt igen
- Tilsæt eventuel lidt mel løbende til den bliver blød uden at være klistret
- Pak peberdejen ind og lad den hvile en lille time
- Rul dejen ud til ca 0,5 cm tykkelse og udstik med ønskede udstikkere
- Bag peberkagerne ved 200 grader i 7-9 minutter
Pynt:
- Smelt den hvide chokolade og kom den på en sprøjtepose
- Pynt cookies med chokolade, kugler og guldstøv
- Opbevar i en lufttæt beholder, når chokoladen var dag sig
velbekomme!