Trifli med rabarber

En sommerlig trifli med rabarber og crumble med nødder og chokolade passer perfekt til den hurtige dessert en sommeraften! Opskriften er super nem, og kræver ikke meget forklaring 🙂 Her er den, god dessert!

Ingredienser til trifli med rabarber:

Antal personer: 3-4 personer
Sværhedsgrad: Let

Rabarbergrød:
  • 250 g friske rabarber skåret i små stykker
  • 75 g jordbær
  • Saft fra 1 citron
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Crumble:
  • 100 g blødt smør
  • 1 spsk sukker
  • 100 g grovvalsede havregryn
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 æggeblomme
  • 50 g paranødder
  • 50 g karamelchokolade
Andet:
  • 2 dl fløde

Fremgangsmåde:

Rabarbergrød:
  1. Kom alle ingredienser i en gryde og kog en grød (10-15 minutter)
  2. Afkøl inden samling af trifli
Crumble:
  1. Bland smør, sukker, mel, havregryn og vanilje sammen
  2. Tilsæt hakkede paranødder og chokolade
  3. Fordel på en bageplade i klumper
  4. Bag ved 175 grader i ca. 8-12 munutter til gylden
  5. Afkøl
Samling af trifli med rabarber:
  1. Pisk fløde til en let flødeskum sammen med vaniljesukker
  2. Fordel skiftevis grød, fløde og crumble i skåle

Server med det samme eller opbevar på køl indtil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *