Dadelbarer med nødder og chokolade

Reklame for Svansø.
Disse dadelbarer med nødder er lavet med de lækreste ingredienser som bestemt er sunde for krop og sjæl 😉 De gør nemlig en rigtig glad! Dadelbarer med nødder og chokolade og frysetørret hindbær er lavet for Svansø, hvorfor indredienserne også er fra dem. Til opskriften bruger jeg en foodprocessor, så dadelmassen kan blive helt blød. Hvis du bruger en minihakker er det ikke sikkert, at du kan få den lige så glat, men det er også helt fint alligevel. Så støbes de og skæres de bare ud på samme måde. Mandlerne blendes sammen med havregryn og kokos, hvorefter de resterende ingredienser tilsættes og blendes med. Dadelmassen skal afkøle og formes hvorefter dadelbarer med nødder skal skæres ud og overtrækkes i mørk chokolade. Opskriften er super nemt og tager ikke ret meget tid at lave. Mums ik? Her er den:

Ingredienser til dadelbarer med nødder og chokolade:

Antal: 10 dadelbarer med nødder og chokolade
Sværhedsgrad: nem

Dadelmasse:
  • 330 g dadler uden sten
  • 70 g mandler (Svansø)
  • 50 g havregryn
  • 30 g kokos (Svansø)
  • 3 spsk kakao
  • 1 spsk hård kokosolie
Chokoladeovertræk:
  • 200 g mørk chokolade* (70-80%)
  • Frysetørret hindbær (Svansø)

Fremgangsmåde til dadelbarer med nødder og chokolade:

  1. Blend havregryn, mandler og kokos i en blender og blend det til det er fint
  2. Tilsæt herefter dadler, kokosolie og kakao til massen
  3. Blend til dadelmassen har opnået en blød konsistens, der kan formes
  4. Kom massen på et stykke husholdningsfilm og form det til en firkant med ca. 1 tykkelse
  5. Kom massen på køl til det har sat sig helt og den kan skæres ud
  6. Når massen er kold skæres den ud i 8-10 dadelbarer
  7. Smelt chokoladen og overtræk barerne med chokolade og drys med frysetørret hindbær
  8. Lad chokoladen størkne

Velbekomme!

Hvis du er vild med sunde snacks, så skal du prøve disse snacks med dadler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *