Brownie med Bounty

Reklame for Callebaut. Reklamelinks er markeret med*.

Andre der lige som jeg har en svaghed for bounty? Altså god chokolade og kokos sammen? Hvis ja så skal du læse med her på denne lækre opskrift på brownie med bounty! En brownie med bounty er en svampet og klæg browniebund fyldt med den lækreste mørke chokolade på 54,5 %* nr. 811 fra Callebaut (Reklame). Den har den perfekte chokoladesmag til en god tung brownie, da den er dejlig mørk, hvilket giver en god kontrast til det søde. Browniebunden er toppet med det lækreste bountyfyld lavet på kondenceret mælk, smør og kokosmel, som toppes brownien, når den er bagt. Herefter afkøles den inden brownie med bounty toppes med endnu mere chokolade. MUMS IKKE? Her er opskriften:

Ingredienser til brownie med bounty:

Antal personer:
Sværhedsgrad: Let
Arbejdstid: 2 timer

Brownie:
Bountyfyld:
  • 397 g (1 dåse) kondenceret mælk
  • 25 g smør
  • 175 g kokosmel
Chokoladetopping:

Fremgangsmåde til brownie med :


Browniedej:
  1. Pisk en let æggesnaps af sukker, æg og vanilje ekstrakt
  2. Imens smeltes smør og chokolade i en gryde
  3. Kom smør og chokolade i æggesnapsen
  4. Vend sidst mel og salt i dejen
  5. Beklæd en form med bagepapir
  6. Hæld browniedejen deri
  7. Bages ved 175 grader almindelig luft i 13-15 minutter
  8. Placer brownien på køkkenbordet imens bountyfyld laves og påføres
Bountyfyld:
  1. Varm kondenceret mælk og smør indtil smør er smeltet
  2. Tilsæt kokosmel til den lune del og lad kokos suge væsken
  3. Kom bountyfyldet på browniebunden (som stadig er lun)
  4. Kom hele molevitten på køl indtil den her helt kold
Chokoladetopping:
  1. Kom fløde, smør og glucose i en gryde og lad det varme til lige under kogepunktet og til smør er smeltet
  2. Kom chokolade i en skål
  3. Hæld fløde over chokoladen og lad den smelte helt
  4. Hæld nu chokoladefyldet på bountyfyldet og fordel det jævnt
  5. Smelt herefter mælkechokoladen og sprøjt den i striber på chokoladetoppingen
  6. Træk striber i mælkechokoladen så det danner et fint mønster
  7. Sæt brownie med bounty på køl og lad det sætte sig helt inden den skæres ud (3-4 timer eller natten over, så kagen sætter sig helt).
  8. Skær brownie med bounty ud i firkanter til servering

Velbekomme!

Er du vild med Bounty? Så skal du prøve min anden opskrift på lidt sundere Bounty hapsere HER. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *