Rabarber trifli med hvid chokolade Crumble

Reklame for Skælskør frugtplantage. Reklamelinks er markeret med *.

Forår og sommer byder for mange for trifli, måske rabarber trifli! Rabarber trifli er for mig en af mine ynglings go to sommerdesserter som emmer af gode minder og glade dage. Jeg har i samarbejde med Skælskør Frugtplantage lavet denne lækre opskrift på rabarber trifli med en færdigkøbt jordbær og rabarbergrød, hvid chokolade crumble og flødeskum! En både sprød og fløjlsblød dessert.

Jordbær-rabarbergrøden fra Skælskør er nem at anvende, fordi den blot skal bruges direkte fra emballagen. Denne rabarber trifli er derfor en super nem og hurtig dessert du lige kan smække sammen til gæsterne til en grill aften.

Den hvide chokolade crumble laves ved blot at blande alle ingredienserne sammen og bage dem. Super hurtigt! Den lækre crumble kan iøvrigt laves flere dage forinden og blot opbevares i en tæt beholder. Velbekomme!

Ingredienser til rabarber trifli med hvid chokolade crumble:

Antal: 2 store desserter (kan deles ud til 4-5 små)
Sværhedsgrad: Let

Hvid chokolade crumble:
  • 100 g smør (Stuetemperatur)
  • 50 g sukker
  • 100 g havregryn
  • 2 spsk hvedemel
  • 25 g hvid chokolade til når crumble er afkølet (KØB HER*)
Pynt:
  • 2,5 dl Flødeskum
  • 1 pakke jordbær & rabarber grød (Skælskør frugtplantage)

Fremgangsmåde til rabarber trifli med hvid chokolade crumble:

Hvid chokolade crumble:
  1. Bland alle ingredienser (undtagen chokolade) i en skål, til alt er samlet til en masse
  2. Fordel crumble på en bageplade med bagepapir
  3. Bag i ovnen ved 180 grader i 8-12 minutter – til gyldent
  4. Afkøl crumble hvorefter den hvide chokolade kan tilsættes
Samling af rabarber trifli:
  1. Kom jordbær-rabarber grød på en sprøjtepose
  2. Pisk fløden til let flødeskum og kom den på en sprøjtepose (det er vigtigt den er let pisket, da den vil sætte sig endnu mere i posen under udsprøjtning)
  3. Kom skiftevis jordbær-rabarber grød, fløde og crumble i glasset til det er fyldt
  4. Drys med crumble på toppen
  5. Server med det samme eller sæt på køl 1-2 timer til servering (Jo længere tid, jo mere blød vil crumble blive)

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *