Kokostoppe med to slags smag

En kage der endnu ikke er på bloggen er disse lækre Kokostoppe, men de er her nu! Kokostoppe med to slags chokolade og smag. Kokostoppe lavet med kokos og frysetørret hindbær fra Svansø (reklame). En med mørk chokolade og orangechokolade fra Callebaut (Reklame)og en anden fyldt med frysetørret hindbær og hvid chokolade med frysetørret hindbær. Disse kokostoppe er super nemme at lave og kræver blot en skål og en ske til at røre ingredienserne sammen med. Når ingredienserne har trukket og kokos er godt vædet til med kondenseret mælk formes toppe med fingrene. Dyp eventuelt hænderne i vand løbende, for at det er lettere at forme kokostoppene.

De lyserøde kokostoppe med frysetørret hindbær har den dejligste smag af hindbær både indeni og udenpå med chokoladen.
Den anden med mørk og orangechokolade har en klassisk smag blot med et hint af orange. Hvis du ikke har eller ønsker orangesmag, kan du blot dyppe dem i almindelig mørk chokolade eller anden ønsket chokolade.

De lækre kokostoppe kan opbevares på køl i en tæt beholder 1-2 uger, hvis altså de ikke bliver spist inden 😉 Hvis du vil være i god tid, eller blot har lavet en dejlig stor portion, kan de nemt fryses!

Velbekomme!

Ingredienser til Kokostoppe med to slags smag:

Antal: 20-25 afhængig af størrelse
Sværhedsgrad: Nem
Arbejdstid: 45 minutter inkl. dyp i chokolade + bagetid på 10 minutter

Kokostoppe:
  • 200 g kokosmel (Svansø)
  • 50 g smeltet smør
  • 1 dåse kondenseret mælk (c.a 390g)
  • 1 tsk vanilje pasta
  • Frysetørret hindbær i halvdelen af kokostoppemassen
Chokoladepynt:
  • 100 g orangechokolade (Callebaut)
  • 100 g 70% chokolade (Callebaut)
  • 100 g Hvid 33,1% chokolade (Callebaut)
  • 1 spsk frysetørret hindbær (Svansø)

Fremgangsmåde til kokostoppe med to slags smag:

Kokostoppe:
  1. I en skål blandes kokosmel, smeltet smør, kondenseret mælk og vaniljepasta
  2. Lad massen trække på køl i 10-15 minutter, så kokos får væske fra smør og kondenseret mælk i sig
  3. Halver derefter massen og tilsæt frysetørret hindbær i den ene del
  4. Form toppe (dyp evt. fingrene i vand) og placer dem på bagepapir
  5. Bag dem ved 175 alm luft i 10 minutter – til gyldne
  6. Afkøl inden de dyppes i smeltet chokolade
Chokolade og dyp:
  1. Smelt henholdsvis mørk og orange chokolade og dyp halvdelen af portionen (den uden hindbær) med orange chokolade på den ene side og mørk chokolade på den anden side
  2. Drys resterende mørk og orangechokolade på toppen af toppene 😉
  3. Gentag med resten af den ene halvdel og lad dem sætte sig på et bagepapir på køl
  4. Dernæst smeltes den hvide chokolade og tilsættes frysetørret hindbær
  5. Dyp den anden del med hindbær i den hvide chokolade og sæt dem på bagepapir og lad dem sætte sig på køl
  6. Kom i en lufttæt beholder til de skal spises!

Velbekomme!

Hvis du er vild med kokos og traditionelle kager, skal du prøve disse lækre droemmekage-snegle-luksus-snegle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *