Julesmåkager fyldt med smag

Nemme klatkager

Nemme-klatkager

Når jeg har en rest risengrød tilovers, bliver den oftest blandet med lidt æg, sukker og mel og vupti, så er der klatkager. Klatkager hører den mørke tid til, hvis du spørger mig. De smager fantastiske med en god ahornsirup til. Så har du lige en lille rest, så prøv opskriften med det samme – og forkæl din familie til eftermiddag 🙂

 

Ingredienser til nemme klatkager:

(8-10 små klatkager)

  • 200 g risengrød
  • 2 æg
  • 1 tsk vanilje paste
  • 25 g mel
  • 1 spsk sukker

Fremgangsmåde:

  1. Miks risengrød og æg sammen
  2. Tilsæt sukker og vanilje paste og rør rundt
  3. Bland til sidst mel i dejen og tænd for en pande
  4. Steg klatkager til gyldne og gentag med resten af dejen
  5. Nyd med sirup, hakkede mandler, frugt eller andet lækkert.

Velbekomme!

Nemme-klatkager

Nemme-klatkager

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julesmåkager fyldt med smag