Den du ved nok kage

Den du ved nok kage, er nok en kage du har hørt om. Den gode gamle med det lækre fyld af kokos og smag af chokolade. Kagen og opskriften på den er super nem og kræver blot enkelte og gængse ingredienser, som de fleste har i skabet og på køl. Bag gerne kagen samme dag som den skal spises og opbevar den ellers ved stuetemperatur indtil den skal spises. God bagning 🙂

Ingredienser til den du ved nok kage:

Antal personer: 8 personer
Sværhedsgrad: Let
Arbejdstid: 45 min + bagetid
Redskaber: Springform 18-20 cm

Kagedej:
  • 250 g sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1,5 dl mælk
  • 225 g hvedemel
  • 2 spsk kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 150 g smør
  • 50 g mørk chokolade
Fyld:
  • 100 g smør
  • 3 spsk vand
  • 2 spsk kakao
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 50 g kokosmel
  • 160 g flormelis
  • 70 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Kagedej:
  1. Pisk en æggesnaps af æg, sukker og vaniljesukker
  2. Vend smeltet smør i æggesnapsen
  3. Vend herefter en blanding af de tørre ingredienser i dejen
  4. Vend nu mælk i dejen
  5. Kom sidst chokolade i dejen og vend den rundt
  6. Beklæd en springform (18-20 cm) med bagepapir
  7. Kom dejen i formen
  8. Bag kagedejen ved 190 grader i 30-35 minutter til den slipper en nål
  9. Lav imens fyldet i en gryde
Fyld:
  1. Bland alle ingredienser i en gryde og lad det smelte sammen
  2. Når kagen er bagt færdig, hældes fyldet ovenpå kagen
  3. Lad kagen sætte sig på køl inden den skæres ud

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *