Magiske chokoladekugler med skumfiduser

Reklamelinks er markeret med*. Indeholder reklame for modtagelse af produkter.  

Jeg fik den anden dag et tip om disse fine magiske chokolade kugler med skumfiduser, der er det hyggeligste lille indspark til en varm chokolade. De magiske chokoladekugler med skumfiduser er lavet i en silikoneform, fyldt med skumfiduser og sidst pyntet med ekstra chokolade og pynt/krymmel.

Chokolade kuglerne med skumfiduser serveres med varm chokolade, og når de dumpes ned i den varme chokolade, springer chokoladen op og skumfiduserne flyder ud 🙂

Glæd dig – det er et hyggeligt projekt og noget der vil skabe glæde hos både store og små!

Ingredienser til magiske chokoladekugler med skumfiduser:

Antal: 8 kugler
Sværhedsgrad: let
Arbejdstid: 1 time
Redskaber: Halvkugle Silikoneforme*

Chokoladeskaller:
Andet:
  • Små farvede skumfiduser
  • Krymmel, chokoladekrymmel eller kugler

Fremgangsmåde til chokoladekugler:

Chokoladeskaller:
  1. Temperer mælkechokolade i mikroovnen
  2. Fyld silikoneformene med chokolade og sørg for alle overfalder er dækket med chokolade
  3. Vend herefter formen på hovedet og bank den overskydende chokolade ud af formen
  4. Skrab siderne for chokolade og gentag
  5. Kom formen med chokolade på frys indtil chokolade har sat sig helt (ca. 10 minutter)
  6. Gem den lille mængde resterende chokolade til at samle de to skaller med
  7. Befri herefter chokoladeskallerne fra silikoneformen
Samling af magiske chokoladekugler med skumfiduser:
  1. Fyld halvdelen af halvkuglerne med skumfiduser
  2. Smelt den resterende chokolade en smule, hvis den har nået at sætte sig
  3. Dyp en skal i chokoladen, kom lidt skumfiduser i denne del også og placer den nu på den halvdel der er godt fyldt med skumfiduser og lad dem sætte sig – pensel eventuelt med lidt ekstra chokolade hvor de mødes, for at siderne er helt sat sammen
  4. Gentag og sæt på køl
  5. Smelt herefter den mørke chokolade og drys den over de færdige kugler med skumfiduser og drys med ønsket pynt eller krymmel
  6. Opbevar på køl indtil de skal serveres med varm kakao

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *