Sunde protein vafler

Sunde protein vafler

Disse lækre sunde protein vafler er lavet på min elskede Wilfa blender, som jeg har fået af KitchenOne, og jeg må derfor hellere markere dette indlæg med reklame. Reklame eller ej, jeg anbefaler virkelig kun denne Wilfa blender af ren kærlighed til maskinen. En maskine der kan blende hvad som helst. Hvis du har lyst til at læse mere om blenderen, har jeg skrevet lidt mere om den HER. Hvad er nemmere end at kunne blende alle ingredienserne for opskriften i blenderen, og få en opskrift ud af det? SÅ nemt og så godt! Proteinvaflerne består af en masse æggehvider, bananer, havregryn, og ølandshvedemel. Halvdelen af dejen er tilført frisk spinat, hvorfor du får den flotte grønne farve, samtidig med at du får lidt grøntsager. En lille snack protein vaffel, som er nem at tage med på farten når sulten melder sig. Her er opskriften, som kun tager 5 minutter at blende sammen og 30-40 minutter at stege på vaffeljernet. God bagelyst!

Ingredienser til sunde protein vafler

Personer: 10-12 Sunde protein vafler

Sværhedsgrad: Let

 • 2 hele æg
 • 5 æggehvider
 • 6 modne bananer
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 4 dl havregryn
 • 1 dl ølandshvedemel
 • 3 håndfulde friske spinat til halvdelen af dejen

Fremgangsmåde til sunde protein vafler

 1. Blend bananer og æg til en luftig flydende masse
 2. Tilsæt havregryn, vanilje og ølandshvede og blend videre
 3. Kom halvdelen af dejen i en skål, og tilsæt den friske spinat til resten af dejen i blenderen
 4. Varm et vaffeljern og spray det med olie
 5. Bag sunde protein vafler af dejen
 6. Server med frisk skyr evt. blandet op med lidt vaniljepulver, sammen med lidt frisk frugt og bær! Så bliver det ikke bedre, hvis du spørger mig.

Velbekomme!

Hvis du elsker sunde vafler lige så meget som mig, så skal du prøve nogle af de andre vafler der er på bloggen. Søg evt. på vafler i søgefeltet på forsiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *