Raw bars med gurkemeje kokos

Raw bars

Raw bars er noget der altid falder i god jord. Det er en “kage”, sund kage, som smager så syndigt at du ikke vil tro på den kun indeholder sunde ingredienser. Disse raw bars indeholder dadler, kokos, kakao og nødder og har den blødeste konsistens som var det en sukkerholdig brownie! De kan holde sig ca. 1 uge på køl, men hvem siger du kan holde fingrene fra dem i en hel uge?! Jeg kan ikke, så vores holder ikke så længe hos os! For mig må en raw bar gerne smage afsindigt sødt, så jeg føler det er det samme som at spise en god brownie – hvilket dadlerne bidrager meget godt til.

Måske du skal have børnene med i køkkenet i påsken, så i kan lave disse lækre raw bars med gurkemeje kokos – og måske pynte dem med påskepynt? Opskriften er simpel at lave. Kræver en blender der kan blende alle ingredienserne sammen og jævn i konsistensen. Konsistensen kan du selvfølgelig variere efter smag, om du kan lide groft eller fint – det er op til dig! Er du ikke til gurkemeje, hvilket i øvrigt er super sundt, kan du selvfølgelig undlade denne. Så ja, opskriften kan nemt justeres efter din smag. Og her er den:

 

Ingredienser til Raw bars med gurkemeje kokos:

(15-20 Raw bars)

 • 500 g udstenet bløde dadler
 • 65 g kokosolie i fast form
 • 50 g kokos
 • 25 g cashewnødder
 • 35 g pecannødder
 • 4 spsk kakao

Top:

 • 20 g kokos til top
 • 1 tsk gurkemeje

 

Fremgangsmåde til Raw bars med gurkemeje kokos:

 1. Blend dadler til en blød og creme masse
 2. Tilsæt herefter kokos olie og blend med
 3. Efterfølgende tilsættes kokos, cashewnødder og pecannødder
 4. Til sidst tilsættes kakao og blendes videre til dadelmassen er jævn med få nøddestykker og kokos
 5. Kom dadelmassen i en form med folie i bunden og fordel den jævn
 6. Bland kokos og gurkemeje sammen til kokos får en flot gul farve
 7. Drys og pres kokos ovenpå dadelmassen
 8. Kom herefter formen på køl til raw bars har sat sig 2-3 timer
 9. Når den har sat sig, tages den fra køl og skæres i små raw bars
 10. Serveres med det samme eller sættes på køl igen til servering

Velbekomme!

Raw bars img_7573

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *