Syndig saltkaramel

Hindbærmousse

img_4888

En hurtig nem og lækker hindbærmousse er altid god! Der er ingen undskyldning for ikke at lave den, for den er SÅ god! Smagen af søde hindbær blandet med god fløde – fås vidst ikke bedre!? Prøv den, måske en god ide til desserten i aften?

 

Ingredienser:

Du får ca. en 0,5 l mousse af denne portion.

  • 220 g hindbær
  • 2,5 spsk sukker
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk vaniljepaste
  • 2 dl fløde
  • 2 blade husblas

 

Fremgangsmåde:

  1. Start med at lægge husblas i blød i rigeligt vand.
  2. Sæt nu hindbær, sukker, vanilje og citronsaft over i en gryde, og lad det koge sammen i ca. 8-12 minutter. Til bærrene er helt flydende og der er kommet massere af hindbærsaft.
  3. Når hindbær er kogt færdigt, sier du det gennem en si, så saften og bær er adskilt.
  4. Kom nu den bløde husblas op i hindbærsaften og lad den stå ca. 5-10 minutter og falde i temperatur – rør ind i mellem.
  5. Pisk herefter flødeskummet til en let skum.
  6. Bland nu først en lille del flødeskum over i hindbærsaften. Gør det et par gange, hvorefter du hælder resten over i flødeskummet, og vender forsigtigt til en ens hindbærmousse.
  7. Kom nu moussen på ønskede forme eller skåle, og lad stå mindst 2 timer (afhængig af størrelse).
  8. Server evt. med en god chokolade kage, opskrift finder du her

Velbekomme!

img_4890

img_4889

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syndig saltkaramel