Sunde havregrynskugler

Klatkager af risengrød

img_4678

I julen laver jeg altid massere af risengrød, så der er rester dagen efter. Så er der nemlig nok til at lave klatkager! Klatkager er noget af det bedste restemad, så hvorfor ikke udnytte det, og få brugt den kolde risengrød? Her er opskriften på de bedste klatkager:

 

Indgredienser:

10-12 små klatkager

  • 3 æg
  • 3 tsk vaniliesukker
  • 0,5 dl mælk
  • mel til tyk dej
  • 3-4 dl risengrød
  • 1 spsk olie

 

Fremgangsmåde:

  1. Bland først æg og sukker, og tilsæt mel til tyk konsistens. Bland mælk i.
  2. Dejen skal være lidt tyk.
  3. Vend nu risengrøden i.
  4. Tilsæt olie.
  5. Steg dejen til klatkager på en pande ved medium varme.
  6. Nyd dem med sirup, marmelade, sukker eller andet.

Velbekomme!

img_4679

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde havregrynskugler