Hyldeblomstmousse

Havregrynscookies med chokolade og nødder

img_5945

Denne opskrift er lavet for ChriChri. 

Cookies er altid et hit hos min familie! Om det er med chokolade, havregryn, nødder eller andet godt, så er det et HIT! Denne opskrift indeholder alle tre ingredienser, og smager himmelsk. I denne opskrift er der et lille strejf af kanel i. Er man ikke til kanel, kan man selvfølgelig droppe dette og de smager fantastisk alligevel. Kagerne er perfekte til en lille kop kaffe og til den søde tand. Nemme og hurtige – mums siger jeg bare!

Husk forresten at følge mig på Instagram HER, hvor jeg ligger et billede op, hver gang jeg poster en ny opskrift

 

Ingredienser til havregrynscookies:

(ca. 28 stk)

  • 215 g smør
  • 180 g burn farin
  • 120 g alm sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk Kanel
  • 1 tsk  natron
  • 1/2 tsk salt
  • 220 g mel
  • 250 g havregryn
  • 40 g valnødder
  • 115 g chokolade

 

Fremgangsmåde:

  1. Pisk smør og sukker luftig i en skål.
  2. Tilsæt et æg af gangen til massen er luftig og lyserbrun.
  3. I en anden skål mikses mel, salt og natron sammen.
  4. De tørre tilsættes smørmassen.
  5. Tilsæt herefter havregryn, nødder og chokolade.
  6. Sæt dejen på køl i 30 minutter.
  7. Tænd ovnen på 180 grader.
  8. Sæt kugler af cookiesdej på en bageplade, og bag i 7-9 minutter til de er gyldne.
  9. Lad de lækre havregrynscookies køle af og nyd!

Velbekomme!

img_5916  img_5946

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomstmousse