Banankage med karamel og frosting

Små kransekager

img_5898

Lækre kransekager til enhver begivenhed! Små, søde og saftige!

Husk forresten at følge mig på Instagram HER, hvor jeg ligger et billede op, hver gang jeg poster en ny opskrift

Ingredienser:

(ca. 80 stykker)

  • 100 g mandler
  • 170 g sukker
  • 2,5 æggehvide
  • 400 g marcipan
  • nødder eller andet til midten

 

Fremgangsmåde:

  1. Blend i en blender mandler til mel og tilsæt herefter sukker.
  2. Tilsæt herefter æggehvider lidt efter lidt og kør massen lidt lun.
  3. Tilsæt nu marcipan i små stykker, og kør til massen er helt blød og ens.
  4. Kom massen i en sprøjtepose med tyl, og sprøjt kransekagestykkerne ud i ønsket størrelse.
  5. Put en nød i midten af kransekagestykket
  6. Bag ved 200 grader alm ovn i Ca. 10-12 minutter
  7. Afkøl og spis!

Velbekomme!

img_5899 img_5900 img_5901 img_5902

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med karamel og frosting