Fastelavnsboller med marcipan og mørk chokolade

Lækre bananpandekager

img_5123

I dag er det international pandekagedag! Så hvorfor ikke lave en masse pandekager? Her er opskriften på nogle lækre og mindre usunde pandekager med banan, æg, havregryn og grov mel. Der er intet sukker i og heller hvid mel, hvilket gør dem lidt sundere end normale pandekager. Pandekager er noget man kan spise til alle måltider, så hvorfor ikke prøve denne lille sag af? Her er opskriften:

 

Ingredienser:

  • 2 modne bananer
  • 4 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl grov rugmel
  • 2 tsk vanilje pulver
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk husk (hvis ikke du har dette, kan du tilsætte en smule mere havregryn)
  • Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:

  1. Stavblend alle ingredienser.
  2. Lad dejen hvile 10 minutter.
  3. Steg pandekagerne på en varm pande med kokosolie til gyldne.
  4. Nyd til alle måltider med evt. frugt, skyr eller de lidt mere syndige med marmelade.

 

Velbekomme! 🙂

img_5121

img_5119

img_5118

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller med marcipan og mørk chokolade